ЗОШТО ДА СТАНЕТЕ ЧЛЕН?

ЗА ДА ЗАШТЕДИТЕ

Можете да заштедите до 25% на оригинални резервни
делови и на сервисните услуги.

Табела со попусти

ПОРАДИ ПОВОЛНОСТИТЕ

Како член/ка на ексклузивниот клуб MyAUTO во текот на годината ќе добиете попусти, промоции и многу повеќе!

ЗА ВАШЕТО ВОЗИЛО ДА БИДЕ ВО БЕСПРЕКОРНА СОСТОЈБА

За Вашето возило да биде секогаш во беспрекорна состојба одржувајте го во овластената сервисна мрежа на Овластени сервиси на Аутомобиле СК во Македонија користејќи ги посебните бенефиции за членовите на MyAUTO!

ЗА ДА ДОЗНАЕТЕ ПРВИ

Членовите на клубот MyAUTO редовно се информирани за сите новости за марките FIAT, ALFA ROMEO, ABARTH, JEEP.

Навистина вреди. Како да се зачлените?

Едноставно. Само пополнете го формуларот подолу, а за сите поволности и бенефиции ќе се погрижиме ние.
* Задолжителни полиња